Ένας όχι και τόσο «διαυγής» διαγωνισμός του δήμου Περιστερίου δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια

56

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές μας. Το θέμα είναι τι συμβαίνει όταν αυτές οι «άτυχες στιγμές» αφορούν σε ανοιχτούς διαγωνισμούς Δήμων και μάλιστα δημοσιεύονται και στη Διαύγεια.

Τις τελευταίες ώρες, εκτός από την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, απασχολεί ιδιαιτέρως το διαδίκτυο η δημοσίευση στη Διαύγεια ενός διαγωνισμού του δήμου Περιστερίου για την προμήθεια αδρανών υλικών. Αν δεν καταλαβαίνετε το γιατί σε πρώτο επίπεδο, απλώς παρατηρήστε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Καραμαγκάλης, κάνοντας ουσιαστικά και την αποκάλυψη του θέματος.

Όπως είναι προφανές, ο δήμος θέλησε να «μαγειρέψει» τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για να πάρουν τη δουλειά συγκεκριμένοι προμηθευτές, με τη μόνη διαφορά αυτό έγινε γνωστό ευρέως μέσω της ανάρτησης του διαγωνισμού στη Διαύγεια.

Ο δήμος Περιστερίου από την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για προβοκάτσια και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν «καμπάνες». Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να «παίξει» με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου».

Να σημειωθεί ότι η προκήρυξη του διαγωνισμού κατέβηκε προσωρινά από τη Διαύγεια, ώστε να διορθωθεί το συγκεκριμένο σημείο.loading...


Πηγή link

Αφήστε το μήνυμά σας