Ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για Φιλιππίδη και εργασίες στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ

8

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Τη λύπη του για τον τραυματισμό του Κώστα Φιλιππίδη, εξέφρασε ο ΣΕΓΑΣ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Η ομοσπονδία εκφράζει στον Φιλιππίδη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους στίβους. Παράλληλα ο ΣΕΓΑΣ στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται και στις εργασίες που γίνονται στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Ο ΣΕΓΑΣ «εκφράζει την λύπη του για τον τραυματισμό του Κώστα Φιλιππίδη και εύχεται στον αθλητή να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους στίβους και να συνεχίσει να μας χαρίζει μεγάλες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Έλληνα άλτη του επί κοντώ.

Η επισκευή του ελαστικού τάπητα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ ήταν μέρος του συνολικού έργου της αποκατάστασής του, το οποίο όμως υλοποιήθηκε μόνο σε ό,τι αφορά τη στεγανοποίηση της οροφής. Ο ΣΕΓΑΣ έθεσε και πάλι το θέμα αυτό σε συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, δυστυχώς όμως το έργο δεν προχώρησε. Ακριβώς γι΄αυτό η ομοσπονδία αποφάσισε τον Μάιο να προκηρύξει η ίδια το έργο. Η εταιρεία, που ανέλαβε την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες την Πέμπτη (22/6), ακριβώς λόγω της απουσίας της εθνικής ομάδας στη Λιλ. Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προχωρήσει στην εκτέλεση του συνόλου των έργων που εκκρεμούν στο ΟΑΚΑ».

 

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΕΓΑΣ

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας