Ασπρόπυργος: Αντιρατσιστική διαδήλωση υπό βροχή

10

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Το σταμάτημα των επιθέσεων εναντίον μεταναστών και την τιμωρία των δραστών, ζήτησαν οι συμμετέχοντες το απόγευμα του Σαββάτου στην αντιρατσιστική και αντιφασιστική συγκέντρωση και διαδήλωση στον Ασπρόπυργο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Στη Πλατεία Δημαρχείου, κάτω από διαρκή βροχή(!έγιναν ομιλίες και χαιρετισμοί εκπροσώπων της ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής(Ασπρόπυργου-Ελευσίνας κλπ), της ΟΕΝΓΕ, της ΑΔΕΔΥ, της Ένωσης Μεταναστών Εργατών Ασπρόπυργου, του Τμήματος Δικαιωμάτων της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητών του ΤΕΙ Αιγάλεω, του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας Πειραιά και της ΚΕΕΡΦΑ. Πάνω από χίλια πεντακόσια άτομα μετά τις ομιλίες βάδισαν με πορεία προς το ΑΤ Ασπρόπυργου με επικεφαλής των πανό των Εργατών γης της Γκορυτσά Ασπροπύργου».

Pro-refugees demonstration in MadridΚαι αυτή τη φορά υπήρξε επίθεση από ομάδα νεαρών, ενάντια στους διαδηλωτές, που σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους: «Η γνωστή φασιστική ομάδα έκανε από την αρχή την εμφάνιση της στον Ασπρόπυργο και η Αστυνομία την ανεχόταν για πάνω από μία ώρα. Όταν η πορεία ξεκίνησε, η ομάδα των φασιστών προχώρησε σε επίθεση στην κορυφή της πορείας.

aspropirgos-1021x528-1021x528-1-640x331Οι διαδηλωτές υπέδειξαν στην Αστυνομία. τους φασίστες. που προχώρησαν στην επίθεση. Η Αστυνομία δεν έχει πια καμία δικαιολογία να μην προχωρήσει σε συλλήψεις και να δώσει τις φωτογραφίες των δραστών στη δημοσιότητα ώστε να τους αναγνωρίσουν τα θύματα. Είναι οι ίδιοι δράστες που αναγνωρίστηκαν από τα θύματα ότι έκαναν όλες τις ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών στη Γκορυτσά.
Πρόκειται για την ομάδα που έχει μηνυθεί από τα θύματα, κάποιοι από αυτούς είχαν προσαχθεί ξανά, αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν δόθηκαν ποτέ οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα».

 

Σχετικές ειδήσεις:
Διαδήλωση ενάντια στη ρατσιστική βία στον Ασπρόπυργο το Σάββατο 17 Ιουνίου

Νέες επιθέσεις εναντίον μεταναστών στον Ασπρόπυργο

Ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη στον Ασπρόπυργο

Ένταση σε πορεία μεταναστών εργατών στον Ασπρόπυργο

Αντιρατσιστική κινητοποίηση στον Ασπρόπυργο το Σάββατο 13 Μαΐου

Νέα επίθεση σε σπίτι Πακιστανών στον Ασπρόπυργο

Νέες επιθέσεις σε βάρος Πακιστανών στον Ασπρόπυργο

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας