Δε βλέπει τίτλο ο Dovizioso

11

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Ο Andrea Dovizioso πήρε δύο νίκες σε δύο συνεχόμενους αγώνες, σε Ιταλία και Ισπανία κάνοντας δύο φανταστικούς αγώνες με τη Ducati. Ο Ιταλός αναβάτης όμως, δε δέχεται τον χαρακτηρισμό του διεκδικητή του φετινού τίτλου του Moto GP. Μπορεί να είναι μόλις 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Maverick Vinales αλλά πρώτη του προτεραιότητα είναι η βελτίωση της μοτοσυκλέτας και όχι το κυνήγι του τίτλου αφού θεωρεί πως ακόμα, λείπει κάτι από τη Ducati.

“Κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον, ειδικά φέτος, καθώς κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο είναι τελείως διαφορετικό. Δεν επικεντρώνομαι στο πρωτάθλημα, αλλά στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Ο αγώνας της Ισπανίας ήταν πολύ παράξενος για όλους, εμείς κάναμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση και είχαμε την τέλεια στρατηγική για τον αγώνα. Πριν τον αγώνα δεν περίμενα καν να είμαι ανταγωνιστικός και τελικά κέρδισα! Ξέρω πολύ καλά τα θετικά και τα αρνητικά της μοτοσυκλέτας μας και προσπαθώ να παίρνω το καλύτερο από αυτήν σε κάθε αγώνα. Είμαι όμως ρεαλιστής και δεν πιστεύω πως μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο, μας λείπει κάτι ακόμα».

Ο επόμενος αγώνας του Moto GP, είναι ο αγώνας του Assen, στην Ολλανδία. Εκεί πέρσι, ο Dovizioso κατέκτησε την pole position και ήταν πρώτος στο πρώτο μέρος του αγώνα, λέτε να τριτώσει τις νίκες του;

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας