Ερωτήματα ΝΔ για Καμμένο – Κοντονή | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

32

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Καίρια ερωτήματα θέτει, η Νέα Δημοκρατία στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Στ. Κοντονή με αφορμή δημοσίευμα για μυστικές συναντήσεις του πρώτου με πρόσωπο της υπόθεσης Noor 1, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καρφι», ο κ. Καμμένος φέρεται να έχει συναντήσεις εντός των φυλακών με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη, Μάκη Γιαννουσάκη, κάνοντας λόγο για ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης.

Η αντιπολίτευση, με μια αιχμηρή ανακοίνωση, αναφέρεται στην «εκκωφαντική σιωπή» των δύο υπουργών και ζητά απαντήσεις για την υπόθεση,

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν.Δ.:

«Πέρασαν 24 ώρες από το δημοσίευμα της Εφημερίδας “Καρφί” που εμπλέκει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Στ. Κοντονή σε  μια άκρως σκοτεινή υπόθεση.

Η σιωπή των δύο Υπουργών και της Κυβέρνησης συνολικά είναι εκκωφαντική.

Ο κ. Καμμένος είναι υποχρεωμένος να απαντήσει με σαφήνεια: συνομίλησε ή όχι με τον κρατούμενο ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη;

Ο κ. Κοντονής πρέπει, επίσης, να απαντήσει: έχει ή όχι οποιαδήποτε σχέση με τους εκβιαστικούς διαλόγους που περιγράφει το δημοσίευμα;

Οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις τώρα».

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας