Ζάκυνθος: Χρυσόστομος κατά δήμου και δασικής υπηρεσίας για «Ναυάγιο»

10

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

«Η συνεργασία με το δήμο δεν έχει επιτευχτεί λόγω της συμπεριφοράς της δημοτικής αρχής στο ζήτημα της αγοραπωλησίας, η οποία αρχικά δεν έκανε τίποτα και μετέπειτα δεν καθόρισε μάρτυρα για την διεκδίκηση της δημοτικής περιουσίας στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας , για το λόγο αυτό δεν την εμπιστευόμαστε», δήλωσε ο πρώην μητροπολίτης Ζακύνθου και νυν Δωδώνης Χρυσόστομος μιλώντας στην τοπική ΕΡΤ, αναφορικά με το ζήτημα της προστασίας της περιοχής του «Ναυαγίου» και την μη δημιουργία κοινού φορέα δήμου και εκκλησίας.

Ακόμη πιο επικριτικός, εμφανίστηκε ο κ.Χρυσόστομος, για τον διευθυντή της δασικής υπηρεσίας Ζακύνθου Δημ. Σκαρτσογιάννη για τον οποίο είπε ότι θα απολογηθεί σύντομα στην τακτική ανακρίτρια μετά από παραπομπή του εισαγγελέα διαφθοράς με την κατηγορία της παράβασης του καθήκοντος σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της αγοραπωλησίας.

«Ας πάει να καταθέσει πρώτα και κατόπιν να γκρεμίσει το οίκημα της μονής στο ναυάγιο»
δήλωσε χαρακτηριστικά. Τέλος, επεσήμανε ότι όταν επιλυθεί το ζήτημα της κυριότητας από τα δικαστήρια, θα γίνει προκήρυξη διεθνούς ενδιαφέροντος για την προστασία και την αξιοποίηση της περιοχής

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας