Η Σερραϊκή επιτροπή διαιτησίας με τον Βίτορ Περέϊρα

47

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Συνάντηση με τον πρόεδρο της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέϊρα είχαν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου τα μέλη της  επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου  ο κ. Βίτορ Περέϊρα αλλά και ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κ. Σταύρος Τριτσώνης όπως κι ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης είχαν επαφές με τα μέλη των Επιτροπών Διαιτησίας των Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς και Δράμας. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέϊρα και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν από κοντά απόψεις με τα μέλη των Επιτροπών Διαιτησίας των πέντε Ενώσεων με στόχο την βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας ενώ  αναλύθηκαν και συζητήθηκαν οι προβληματισμούς και οι προτάσεις τους προς την ίδια πάντα κατεύθυνση, δίνοντας έμφαση στο τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν την προσεχή πενταετία να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους διαιτητές, αλλά ταυτόχρονα δίνοντας και κίνητρα ώστε οι νέοι διαιτητές να παραμείνουν στον χώρο της διαιτησίας για πολλά χρόνια.

Ο Πορτογάλος Πρόεδρος της ΚΕΔ με τους Μετσιμενίδη, Φωτιάδη και Ιωαννίδη.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, έδωσε δυναμικό παρών και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Δ./ΕΠΣ, Στέλιο Μετσιμενίδη, τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και μέλος της Ε.Δ., Γιώργο Φωτιάδη και το μέλος της Ε.Δ., Χρήστο Ιωαννίδη. Τα μέλη της Ε.Δ./ΕΠΣ Σερρών συζήτησαν με τον Επικεφαλής της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα και τους συνεργάτες του για τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στη Ελληνική Διαιτησία όσο και σε ζητήματα που άπτονται της Σερραϊκής διαιτησίας, ανταλλάσοντας ιδέες και απόψεις.

 

Μοιράσου το άρθρο:

loading...


Πηγή

Αφήστε το μήνυμά σας