Η σπάνια στιγμή που ένας οργισμένος ιπποπόταμος επιτίθεται και πνίγει έναν ρινόκερο

11

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Την σπάνια στιγμή που ένας οργισμένος ιπποπόταμος επιτίθεται σε ρινόκερο επειδή αρνήθηκε να εγκαταλείψει έναν νερόλακκο εν καιρώ έντονης ξηρασίας κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής στην Νότια Αφρική.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, στον νερόλακκο ήταν αρχικά ο ιπποπόταμος, τον οποίο προσέγγισε ο ρινόκερος. Ο ιπποπόταμος ανοίγει το στόμα του απειλητικά και προσπαθεί να διώξει τον ρινόκερο. Λίγο αργότερα, οι ιπποπόταμοι γίνονται δύο και προσπαθούν από κοινού να απομακρύνουν τον ρινόκερο από το σημείο. Ο ρινόκερος βρίσκεται κάποια στιγμή με πλάτη του στραμμένη προς τον νερόλακκο, όταν ξαφνικά ο ένας ιπποπόταμος του επιτίθεται με βία, τον ρίχνει μέσα στο νερό και τον σύρει για λίγο. Για λίγο, ο ρινόκερος φαίνεται να επιπλέει ξαπλωμένος πια μέσα στο νερό χωρίς να προβάλλει καμία αντίσταση και το βίντεο σταματά. Όπως διευκρινίζεται στη συνέχεια, ο ρινόκερος τελικά πνίγηκε.

Το στιγμιότυπο μαγνητοσκόπησε ο Stanley Robertson, που αναλαμβάνει ξεναγήσεις τουριστών εκεί, κι έτυχε να είναι παρών στο περιστατικό.

Πηγή: dailymail

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας