Η Emily Blunt είναι η αγαπημένη μαγική νταντά όλων μας στο πρώτο teaser του «Mary Poppins Returns»

12

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχε κυκλοφορήσει η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τη νέα κινηματογραφική παραγωγή της Mary Poppins με την Emily Blunt στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όμως, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και το πρώτο teaser της ταινίας, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Disney -και φυσικά, έγινε viral.

Κυρίες και κύριοι, χωρίς άλλα λόγια, ορίστε η νέα Mary Poppins.

Η σελίδα του «Mary Poppins Returns» στο Facebook διαθέτει μερικές ακόμα φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά από αυτή της πρωτότυπης ταινίας, με τον Lin-Manuel Miranda στον ρόλο του Jack, του ανθρώπου που ανάβει τις λάμπες του δρόμου, την Meryl Streep στο ρόλο της ιδιόρρυθμης ξαδέρφης της Mary, Topsy, και την Angela Lansbury στο ρόλο της Balloon Lady, όπως αναφέρει το Entertainment Weekly. Η Emily Mortimer και ο Ben Whishaw θα υποδύονται την Jane και τον Michael Banks.

Ωστόσο, όσοι περιμένουν να δουν και μια Mary Poppins όπως την έμαθαν στην πρώτη ταινία, μάλλον περιμένουν άδικα.

Μιλώντας πρόσφατα στην D23 Expo στην Καλιφόρνια, η Blunt είπε «Κανείς δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ την Julie Andrews. Είναι απλά απίστευτη», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως η δική της εκδοχή της Mary είναι λίγο περισσότερο «σαρκαστική και παράξενη και ματαιόδοξη», ακριβώς όπως ο χαρακτήρας του βιβλίου.

Το «Mary Poppins Returns» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2018.

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας