Το πρώτο μεγάλο trailer του «Blade Runner 2049» έφτασε και είναι καλύτερο από κάθε (επιστημονική) φαντασία

0
8Όταν το «Blade Runner» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, πήγε άπατο. Στην πορεία, εξελίχθηκε σε μία από τις πλέον εμβληματικές και αγαπημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας της εποχής μας. Τριάντα πέντε χρόνια αργότερα, το πρώτο επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel, το «Blade Runner 2049», κατέφθασε στον πλανήτη Γη.

Ο Ridley Scott, που σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία το 1982, είχε ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στη συνέχεια του «Blade Runner» από το 2009. Στην πορεία όμως παρέδωσε τα σκηνοθετικά σκήπτρα στον Denis Villeneuve, τον ανερχόμενο ταλαντούχο σκηνοθέτη των εξαιρετικών «Arrival» και «Prisoners».

Ο Villeneuve έβαλε τον Ryan Gosling στο ρόλο του αστυνομικού του LAPD ο οποίος, 30 χρόνια αργότερα από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην πρώτη ταινία, εντοπίζει τον εδώ και καιρό αγνοούμενο Rick Deckard (ο Harrison Ford ξανά στον ρόλο που έγραψε ιστορία), προκειμένου να ερευνήσει «ένα μυστικό που μπορεί να βυθίσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία των ανθρώπων, στο χάος».

Το νέο trailer δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες, μας συστήνει όμως τους χαρακτήρες του Jared Leto και της Robin Wright και μας δίνει μια πρώτη γεύση από το σύμπαν που δημιούργησε ο Velleneuve -και το οποίο είναι καθηλωτικό.

Δείτε το trailer παρακάτω.

Το «Blade Runner 2049» κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 5 Οκτωβρίου από την Feelgood.Source link

Αφήστε το μήνυμά σας