Μάντζαρης: «Μέτρησε η επιθυμία η δική μου και των προέδρων»

11

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Στην ομάδα που πήρε 2 Back to Back Ευρωλίγκες, 1 Διειπηρωτικό ,1 Κύπελλο και 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος παρέμεινε τελικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Για τα επόμενα 3 χρόνια θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» παρά την «πολιορκία» από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Το ραντεβού του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους διήρκεσε 3 ώρες με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους καθώς  ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες του.

Ο Παναθηναϊκός Σούπερφουντζ, προσέφερε το ποσό της τάξης των 3,5 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια, αλλά ο Περιστεριώτης γκαρντ προτίμησε να παραμείνει στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού, στην οποία ανήκει από το 2011. Ο Μάντζαρης προτίμησε να πάρει λιγότερα χρήματα, αλλά να παραμείνει συμπαίκτης με τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Αγραβάνη. Ρόλο έπαιξε πως  πριν λίγες ημέρες ο Γιωργος Πρίντεζης είπε στους αδελφούς Αγγελόπουλους να δώσουν την προβλεπόμενη γι αυτόν αύξηση συμβολαίου στον Μάντζαρη εξηγώντας τους πόσο σημαντικός είναι ο Έλληνας γκαρντ για την ομάδα.

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Arcadia, ο 27χρονος γκαρντ δήλωσε:

«Απ’ την αρχή ήθελα να μείνω. Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά ήταν μια παρένθεση, ξεκινάμε του χρόνου δυνατά. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα τελείωσαν».

Ρωτήθηκε εάν ήταν πιο δύσκολη η φετινή ανανέωση από την προηγούμενη και είπε: «Ήταν πιο δύσκολο γιατί τώρα δεν είχα συμβόλαιο».

Ως προς το τι έπαιξε ρόλο για την επίτευξη της συμφωνίας, ο Μάντζαρης εξήγησε: «Μέτρησε η επιθυμία και η δική μου αλλά και των προέδρων που έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία:Eurokinissi

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας