Μακάριος Λαζαρίδης :Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν σχέδιο και όραμα για την Ελλάδα και στέκονται δίπλα στους πιο αδύναμους πολίτες

19

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν σχέδιο και όραμα για την Ελλάδα, στηρίζουν τις κοινωνικές δομές και στέκονται δίπλα στους πιο αδύναμους πολίτες, τόνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και τους δημοσιογράφους Bασιλική Μαχαίρα και Σαμή Καραμπουγιούκογλου .

Ο Μακάριος Λαζαρίδης περιέγραψε τους βασικούς άξονες αλλά και τις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει και της παρουσίας του στην 82η Δ.Ε.Θ.

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ τόνισε ότι «η απελευθέρωση των υγιών δυνάμεων της αγοράς είναι προϋπόθεση για την εθνική ανάπτυξη και η προσέλκυση επενδύσεων, η απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, η στήριξη νέων επιχειρήσεων αποτελούσαν και αποτελούν πάντα κεντρικό στόχο της πολιτικής μας».

Ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε ότι ,ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει και σχέδιο και όραμα για την Ελλάδα. Σχέδιο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Στη Δ.Ε.Θ., θα καταθέσει συγκεκριμένες θέσεις, κοστολογημένες, για τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας. Πως να δημιουργηθούν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, πως να έρθουν νέες επενδύσεις, πως να μειωθούν οι φόροι. Πως θα έχουμε νοικοκυρεμένη δημόσια διοίκηση με αξιοκρατία και αξιολόγηση, αλλά χωρίς καμιά απολύσει.

Ο κ. Λαζαρίδης επισήμανε ότι στη ΝΔ είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε μείωση των φορολογικών συντελεστών και περικοπή των δαπανών. Δέσμευσή της ΝΔ είναι να αλλάξουμε το μίγμα της δημοσιονομικής πολιτικής, μειώνοντας τους φόρους. Αλλά και να εφαρμόσουμε ταυτόχρονα συγκροτημένο σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας που θα φέρνει νέες επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις και νέες θέσεις δουλειάς. Αλλά και σε ουσιαστικές αλλαγές στις διαδικασίες χορήγησης άδειας λειτουργίας στις επιχειρήσεις. Και σε εμβληματικές αποκρατικοποιήσεις, που θα στείλουν μήνυμα στους επενδυτές ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να προσελκύσει ιδιωτικά κεφάλαια.

Στις προτεραιότητές μας είναι να αναπτύξουμε και ολοκληρωμένο «δίχτυ ασφαλείας» για τους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας
Θέλουμε , να στείλουμε, μέσα και έξω από τη χώρα, το μήνυμα ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν και θα αλλάξουν

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μακάριος Λαζαρίδης σημείωσε ότι στον δρόμο της ανάπτυξης θα βαδίσουμε όλες και όλοι μαζί, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Για επένδυσης που έχουν ριψοκίνδυνο οικολογικό πρόσημο όπως είναι τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική αν πρέπει να γίνουνε δημοψηφίσματα,  για να καταγράφεται η γνώμη των κάτοικων που διαμένουν στις περιοχές αυτές και αν η ΝΔ έχει μια τέτοια πρόθεση ο Μακάριος Λαζαρίδης σημείωσε ότι τα δημοψηφίσματα καταρχήν έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα είναι μια δύσκολη συζήτηση και ότι είδαν τη κατάληξη είχε το δημοψήφισμα που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ .

Κλείνοντας τόνισε ότι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει περιοδεία στην Χαλκιδική, θα συνάντηση και τους κατοίκους που αντιδρούν στην επένδυση στα μεταλλεία, όπως συνάντησε και τους εργαζόμενους στα μεταλλεία ,η ΝΔ συζήτα με όλη την κοινωνία, για όλα τα θέματα.

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας