Νέα σειρά ντοκιμαντέρ: «Ένας χρόνος στην άγρια φύση»

14

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Τη νέα καθημερινή σειρά ντοκιμαντέρ «Ένας χρόνος στην άγρια φύση» (A Year in the Wild), συμπαραγωγής ΗΠΑ-Γερμανίας-Γαλλίας 2013, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 από την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30.

Αυτή η συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία θα ολοκληρωθεί σε πέντε επεισόδια, εστιάζει σε μερικά από τα αναρίθμητα σύνθετα και αλληλοσυνδεόμενα γεγονότα που χαρακτηρίζουν την άγρια φύση στον πλανήτη Γη κατά τη διάρκεια του έτους. Από τη ζωή των μικροσκοπικών οργανισμών ώς τις μεγαλύτερες μαζικές μεταναστεύσεις.

Κάθε επεισόδιο ζωγραφίζει ένα πολύχρωμο και συναρπαστικό πορτρέτο της ζωής στον πλανήτη, σε μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου μέσα από απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς περιοχές και  χαρακτηριστικές ιστορίες: Λιοντάρια που αγωνίζονται να πιάσουν ένα ενήλικο βουβάλι. Μια πομπή μυρμηγκιών που κινείται μέσα σ’ ένα δάσος της Νότιας Αμερικής, κουβαλώντας το πράσινο φορτίο της. Ένα κοπάδι από εκατομμύρια σαρδέλες που περνάει κατά μήκος της ακτής της Νότιας Αφρικής υπό την αδιάκοπη επίθεση αρπακτικών.  Μια μητέρα-ουρακοτάγκος που θηλάζει το μωρό της στην Ινδονησία.

Έναρξη – Επεισόδιο 1ο. Καθώς το νέο έτος αρχίζει στην καρδιά της Αφρικής, η περίοδος των βροχών έρχεται στο Δέλτα του ποταμού Οκαβάνγκο στην Μποτσουάνα και μαζί της μια εποχή αφθονίας και ευλογίας.  Αυτές οι ετήσιες βροχές δημιουργούν ένα δυναμικό οικοσύστημα.

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας