Πώς ο Ζ. Ζούπης και η «παρέα» του ζούπηξαν το αντισυστημικό μπλοκ

37

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

ζούπης

Και οι τραπεζίτες μαζί με τον Ρούσκα να πληρώνανε τον Ζαχαρία Ζούπη να έδινε στον πάτο την ΛΑ.Ε, να μηδένιζε το κοντέρ για όλες τις δυνάμεις που παλεύουν σε παρόντα χρόνο ενάντια στην αποικιοκρατία, τη νέα κατοχή και την λιτότητα και να ανέβαζε στα ύψη την καταρρέουσα ηγεσία της ΝΔ, μαζί με την διαφορά της από τους παρακάτω, πάλι δεν θα μπορούσε ο υπεύθυνος των (ψευτο)ερευνών της Opinion Poll να αποδώσει 0,68% στην ΛΑ.Ε και τόσα άλλα για γέλια και για κλάματα ευρήματα.

Οι κύριοι αυτοί και κυρίως τα «αφεντικά» τους νομίζουν ότι μπορεί να συμπεριφέρονται εσαεί ως κλειδοκράτορες αυτής της χώρας.

Ξέρουμε πολύ καλά, όπως λένε στελέχη της ΛΑ.Ε, ότι οι κύριοι αυτοί μισούν την ΛΑ.Ε και τον Παν. Λαφαζάνη γιατί δεν γλείφουν τους ισχυρούς, δεν μπαίνουν στο τσεπάκι τους, δεν υποκύπτουν και δεν υποστέλλουν τα μέτωπα απέναντί τους.

Όπως λένε τα ίδια στελέχη, ας καταγράφουν ό,τι θέλουν. Η ΛΑ.Ε θα συνεχίσει να αποκαλύπτει την κοπριά και τις δοσοληψίες των δημοσκοπήσεων και γρήγορα όλοι αυτοί θα πληρώσουν για τα ανομήματά τους.

loading...


Πηγή