Ντ.Μπακογιάννη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρεί την εργασία»

6

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Με τη βεβαιότητα ότι η μεγάλη δημοσκοπική διαφορά υπέρ της Ν.Δ. θα οδηγήσει τον Πρωθυπουργό στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, τους άξονες ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου που θα απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, παρουσίασε η  Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. και  βουλευτής Α’ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η Ν.Δ. στηρίζει και προωθεί την παραγωγή, τη δημιουργία, την εργασία. Αυτό μας διαφοροποιεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρεί την εργασία» δήλωσε κατά την συνάντησή της με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων των Σερρών, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα θεσμικών παρεμβάσεων για τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας  όπως: επιχειρηματικό περιβάλλον, μείωση φορολογίας, αποτελεσματική δημόσια διοίκηση .

«Η φιλοεπενδυτική μάσκα έπεσε!»

«Ο κ.Τσίπρας ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη «μετά βαΐων και κλάδων» και με πολλές επικοινωνιακές φιέστες και διαψεύστηκε μέσα σε μία μέρα. Δεν έχω ζήσει Πρωθυπουργό να διαψεύδεται μέσα σε 24 ώρες. Η φιλοεπενδυτική μάσκα έπεσε! Η εικόνα των μεγάλων επενδύσεων κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη και αμφιβάλω ότι θα έρθει του χρόνου στη Θεσσαλονίκη ως Πρωθυπουργός για ν’ ανακοινώσει την έξοδο από το μνημόνια, όπως υποσχέθηκε» υποστήριξε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη , επικρίνοντας την εθνική αναπτυξιακή στρατηγική που υλοποιεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ .

«Η έξοδος είναι ήδη ναρκοθετημένη διότι έχει δεσμεύσει τη χώρα και με αυξημένα πρωτογενή πλεονάσματα και με μείωση του αφορολογήτου και με μείωση στις συντάξεις. Εάν τη δεσμεύσει και με περισσότερα μέτρα, τότε η ελληνική οικονομία δεν θα μπορεί ν’ αναπνεύσει καθόλου» τόνισε η η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης , ξεκαθαρίζοντας πως η Ν.Δ. δεν προτίθεται να ψηφίσει νέες επιβαρύνσεις στον ελληνικό λαό.

Κοινωνός προβλημάτων

Κοινωνός των προβλημάτων της Σερραϊκής υπαίθρου, αλλά και των προβλημάτων που ταλανίζουν το τοπικό επιχειρείν έγινε η κα Μπακογιάννη στη συνάντηση που είχε τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο ΕΒΕΣ. Αναλυτική ενημέρωση για τους χαμηλούς δείκτες ανάπτυξης , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σερραίοι επιχειρηματίες , άλλα και προτάσεις του ΕΒΕΣ  για την ενίσχυση και τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας παρουσίασε ο Πρόεδρός του Χρήστος Μέγκλας. Μεταξύ άλλων τόνισε την αναγκαιότητα για : την αλλαγή της δημοσιονομικής πολιτικής, την ομαλοποίηση του τραπεζικού συστήματος, την προώθηση αυξημένων επενδυτικών κινήτρων, την αξιοποίηση της γεωθερμίας , την επέκταση χρήσης του φυσικού αερίου, τη δημιουργία εκθεσιακού κέντρου στο στρατόπεδο Κολοκοτρώνη κ.α.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις Σέρρες η κα Μπακογιάννη εκκλησιάστηκε τον πανηγυρίζοντα  Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, επισκέφτηκε τη βιομηχανική μονάδα ανελκυστήρων και αυτοματισμών ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. ,κεντρικό καφέ της πόλης και τα γραφεία της ΟΕΒΕΣ, ενώ γευμάτισε με Δημάρχους των Σερρών.

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας