Ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη

7

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Νωρίτερα από το αναμενόμενο, χάρη στην επιθυμία του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία του «δικεφάλου».

Το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, με την πρώτη συνάντηση να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:

«Η βασική εκκρεμότητα που αφορούσε τον προπονητή τακτοποιήθηκε με την έλευση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς κι έτσι τίθεται σε λειτουργία ο σχεδιασμός του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

 Η πρώτη (κλειστή για κόσμο και ΜΜΕ) συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου, στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρωί της ίδιας μέρας οι παίκτες του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων χωρισμένοι σε γκρουπ.

 Από την πρώτη συγκέντρωση θ’ απουσιάζουν οι διεθνείς ( Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ, Ουάρντα) που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα στις 27.06, αλλά και οι Μάτος, Ενρίκε οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει άδεια να επιστρέψουν από τη Βραζιλία στις 24.06.

 Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει και θα προπονείται στη Νέα Μεσημβρία ως τις 02.06 οπότε αναχωρεί για το Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας