Οι 5 «χρυσοί» κανόνες για να γίνετε πρωταθλητής ταχύτητας στη…μπύρα

13

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Εντάξει, προφανώς το να πίνεις μπύρα δεν είναι ακριβώς «επιστήμη», ούτε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη τεχνική ή «προπόνηση» για να το κάνετε. Ωστόσο, για Α ή Β λόγους, μπορεί σε κάποια περίπτωση να θέλετε να πιείτε…μεγάλες ποσότητες σχετικά γρήγορα- και σε αυτή την περίπτωση, ο Λιούις Κεντ, Αμερικανός «πρωταθλητής» beer-mile (ναι, είναι αυτό που νομίζετε- αγώνας με τρέξιμο και κατανάλωση μπύρας- για την ακρίβεια, τρέχουν ένα μίλι πίνοντας 4 μπύρες) στο FloTrack Beer Mile World Championships είχε δώσει κάποιες σχετικές συμβουλές στο mensjournal.com- οι οποίες παρουσιάζονται σε δημοσίευμα του loaded.co.uk.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1- Οι μπύρες να είναι ελαφριές, δηλαδή με περιεκτικότητα 4% και κάτω, για να «κατεβαίνουν» εύκολα.
2- Αφήστε την μπύρα να χυθεί ελεύθερα στο λαρύγγι σας αντί να την καταπίνετε σε γουλιές ή να τη ρουφάτε. «Σαν να ρίχνετε νερό στο νεροχύτη» λέει ο Λιούις, επισημαίνοντας πως οι γουλιές θέλουν πολύ χρόνο και κουράζουν τον λαιμό.
3- Μην αναπνέετε: «Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν φέρετε το ποτήρι ή το μπουκάλι στα χείλη σας, και, ό,τι και αν κάνετε, να’στε σίγουροι πως δεν αναπνέετε ενώ την πίνετε. Χρειάζεστε χώρο στο στόμα σας για να πιείτε και μόνο να πιείτε».
4- Αν δεν τα καταφέρνετε με το #2, πάρτε γουλιές, αλλά μην το παρακάνετε- όσο λιγότερες οι γουλιές, τόσο πιο γρήγορα την κατεβάζετε. «Θέλετε να καταπιείτε μόνο αφού φτάσετε τη μέγιστη ποσότητα που μπορείτε να κρατήσετε στο στόμα σας».
5- Να πίνετε με το αριστερό. Για να μπορείτε- λέει ο Κεντ- με το δεξί να το…«κολλάτε» (high-five) με τους κολλητούς σας όταν… βγείτε πρώτοι.

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας