Ο Θεμέλιος Λίθος ακόμα ενός νέου Ναού στην Ι.Μ. Ναϊρόμπης (ΦΩΤΟ)

9

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!
Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018


nairobis 5

Μέσα στη γιορταστική και ευφρόσυνη ατμόσφαιρα του Δωδεκαημέρου, οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού περιμένουν να έλθει η ευλογημένη στιγμή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου του υπό ανέγερση ιερού ναού του Αποστόλου Ανδρέα σ’ ένα γραφικό αλλά ταλαιπωρημένο χωριό, λόγω της συνεχιζόμενης ανομβρίας.

Έτσι, ο Σεβασμιώτατος με τη συνοδεία του βρήκε, τελικά, την κατάλληλη ευκαιρία και επισκέφθηκε τους χαριτωμένους αυτούς ορθόδοξους χριστιανούς στο χωριό Κιαουάντα.

Πρώτη φορά έβλεπαν τον Επίσκοπό τους και η χαρά τους διπλασιάστηκε. Έβλεπε κανείς στα πρόσωπά τους μια αυθεντική, αληθινή αθωότητα και καλη διάθεση.

Έγινε η τελετή και ο Σεβασμιώτατος, κατασυγκινημένος, ευχαρίστησε τον ιερέα και τους ενορίτες για την πίστη τους, την αφοσίωσή τους και την ευσεβή πρόθεσή τους να κτίσουν έναν μόνιμο ναό που οπωσδήποτε θα είναι κόσμημα στο χωριό και ευλογία για όλους τους κατοίκους.

Οι κάτοικοι δεν το πίστευαν ότι είχαν ανάμεσά τους τον πνευμαιτκό τους πατέρα, που με τους λόγους του τούς έδωσε ελπίδα και δυνάμεις πνευματικές.

Δίπλα στέκει και χρησιμοποιείται ήδη πρόχειρος ναός του Αποστόλου Ανδρέα, έργο κι αυτό της αγαθής προσπάθειας των ενοριτών.

nairobis 1

nairobis 1

nairobis 1

nairobis 1

nairobis 1

nairobis 1

nairobis 1

Διαβάστε επίσης:


Εμφανίσεις: 4781

loading...


Πηγή link

Αφήστε το μήνυμά σας