Παραιτήσεις, επιπλήξεις και αργίες | sports.ert.gr

9

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου η επιτροπή kart της ΟΜΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τάκη Καιτατζή από τη θέση του συμβούλου της επιτροπής kart, για επαγγελματικούς λόγους.

Η επιτροπή kart και η ΟΜΑΕ ευχαρίστησαν θερμά τον Τάκη Καιτατζή για την πολύ σημαντική συνεισφορά του στην απόλυτα επιτυχημένη προσπάθεια αναδόμησης και ανάπτυξης του Ελληνικού kart, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιτροπής kart,  που ξεκίνησε στις αρχές του 2016.

Μία μέρα νωρίτερα, στις 15 Ιουνίου ανακοινώθηκαν δύο αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ. Ανακοινώθηκε πως επιβλήθηκε ποινή αργίας τριών ετών στον Χρήστο Σαγανά  σχετικά με την αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε με απρεπείς χειρονομίες και εκφράσεις σε βάρος συναθλητών και στελεχών του 3ου αγώνα kart που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη στις 6-7 Μαΐου. Η πειθαρχική επιτροπή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της, έφτασε στη λήξη αυτής της απόφασης λαμβάνοντας υπόψη την κατ’επανάληψη παραπομπή του ενώ πιο της πειθαρχικής επιτροπής και τις επανειλημμένες συστάσεις που του έχουν γίνει.

Η πειθαρχική επιτροπή ανακοίνωσε επίσης πως οι Σωτήρης και Νίκος Αθανασόπουλος δέχθηκαν την ποινή επίπληξης και αυστηρή σύσταση στο εξής να προσέχουν τη συμπεριφορά τους και να τηρούν τους κανόνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σχετικά με την αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξαν αμφότεροι προς τον συναθλητή τους Χρήστο Σαγανά, κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του 3ου αγώνα kart που διεξήχθη στις 6-7 Μαΐου στη Σπάρτη.

Νωρίτερα, στις 11 Μαΐου, είχε ανακοινωθεί η ποινή αργίας δύο ετών στον Χρήστο Ντέκα για αντιαθλητική συμπεριφορά στον 1ο αγώνα του Rotax Max Challenge, τον Μάρτιο στα Μέγαρα.

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας