Σε εκατοντάδες απολύσεις φέρεται να ετοιμάζεται να προχωρήσει η Amazon

3

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Η Amazon.com Inc προσανατολίζεται προς την περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας στον καταναλωτικό τομέα στο Σιάτλ, ανέφερε τη Δευτέρα πηγή ενήμερη σχετικά με το ζήτημα, καθώς η εταιρεία μεταφέρει πόρους προς ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς, όπως η δουλειά στην ψηφιακή, ελεγχόμενη μέσω φωνής βοηθό Alexa.

Οι περικοπές, σπάνιες για τη μεγαλύτερη επιχείρηση λιανικής στον κόσμο, είναι μεταξύ 100 και 200, ανέφερε η εν λόγω πηγή, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας. Η Amazon κατέληξε στο συμπέρασμα, στο πλαίσιο των σχεδιασμών της για το 2018, ότι κάποιοι συγκεκριμένοι ώριμοι τομείς των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων δεν χρειάζονται πλέον τόσο πολύ προσωπικό για τα αποτελέσματα που επιδιώκονται.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποια συγκεκριμένα τμήματα εντός της Amazon επηρεάζονται. Ο καταναλωτικός τομέας περιλαμβάνει τα τμήματα λιανικής και αγοράς, καθώς και προγράμματα όπως η υπηρεσία παράδοσης φαγητού Amazon Restaurants.

Η εταιρεία επί της παρούσης έχει 3.900 ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Σιάτλ, και εργαζόμενοι που πλήττονται από τις περικοπές μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για αυτές. Σημειώνεται ότι τις περικοπές είχαν αναφέρει νωρίτερα οι Seattle Times.

loading...


Πηγή link

Αφήστε το μήνυμά σας