Στο νοσοκομείο η νύφη του Τραμπ. Άνοιξε φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη

6

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Vanessa Trump, νύφη του Αμερικανού Προέδρου, μετά το άνοιγμα ενός φακέλου που περιείχε λευκή σκόνη, όπως αναφέρει το BBC επικαλούμενο την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η επιστολή είχε ως παραλήπτη τον σύζυγό της Donald Trump Jr, τον μεγαλύτερο γιο του Trump και σύμφωνα με το δημοσίευμα εκτός από την ίδια, δύο ακόμα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο τη στιγμή που άνοιξε τον φάκελο «απολυμάνθηκαν» από την πυροσβεστική και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

«Η ουσία έφθασε μέσω του ταχυδρομείου και είχε ως παραλήπτη τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, ο Κάρλος Νιέβες.

Η Βανέσα Τραμπ, 40 ετών, η οποία άνοιξε τον φάκελο γύρω στις 10 το πρωί τοπική ώρα, μεταφέρθηκε κατόπιν σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε υπό νοσηλεία, καθώς παραπονέθηκε για ναυτία, αφότου ήρθε σε επαφή με τη σκόνη, είπαν αξιωματούχοι.

Μιλώντας στο BBC η αστυνομία της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι η λευκή σκόνη στον φάκελο πέρασε από έλεγχο και κρίθηκε μη επικίνδυνη. Όπως τόνισε επίσης η νύφη του Αμερικανού Προέδρου δεν έχει επηρεαστεί από αυτή.

Οι αμερικανικές αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο αποστολής επιστολών με λευκή σκόνη από το 2001, όταν φάκελοι που εμπεριείχαν άνθρακα είχαν σταλεί σε ΜΜΕ και Αμερικανούς νομοθέτες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 5 ανθρώπων.

Η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service), που είναι επιφορτισμένη με την προστασία των μελών της προεδρικής οικογένειας, συμμετέχει στις έρευνες, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου Τζέφρι Άνταμς. Προς το παρόν ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία του Μανχάταν Σάτον Πλέις, κοντά στο Ιστ Ρίβερ. Το διαμέρισμα ενδεχομένως είναι η οικία της μητέρα της Βανέσας Τραμπ, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Βανέσα Τραμπ, πρώην μοντέλο, και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έχουν πέντε παιδιά.

(Με πληροφορίες από BBC)

loading...


Πηγή link

Αφήστε το μήνυμά σας