Συναυλία στις 26 Ιουνίου από το ΚΕΘΕΑ

3

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών η 26η Ιουνίου και το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) ανακοίνωσε την πραγματοποίηση συναυλίας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρται πως: «Με ένα δρομολόγιο ενημέρωσης από τον Πειραιά στο Μοναστηράκι, που θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία ελπίδας ενάντια στην εξάρτηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό, σηματοδοτεί το  ΚΕΘΕA στην Αθήνα την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών του 2017.

Στις 26 Ιουνίου, το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στέλνει μήνυμα υποστήριξης και αποδοχής των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την εξάρτηση και καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να αναγνωρίσουν τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο καθένας  από εμάς στην αντιμετώπιση του προβλήματος».

19029344_10154735368417894_848996206998235902_nΣτην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Η δράση του ΚΕΘΕΑ αρχίζει το απόγευμα της 26ης Ιουνίου με ένα δρομολόγιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα ναρκωτικά και την εξάρτηση σε συνεργασία με τις Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ και την υποστήριξη της ΙΝΤΕRBUS. Μέλη, εργαζόμενοι και εθελοντές  του ΚΕΘΕΑ θα διασχίσουν την πόλη με ανοικτό, διώροφο λεωφορείο των ΟΣΥ, πραγματοποιώντας  δρώμενα, διανέμοντας έντυπο υλικό και  ενημερώνοντας τον κόσμο, για να διαδώσουν το μήνυμα: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα: Επόμενη στάση ΚΕΘΕΑ». 

Αφετηρία η Πλατεία Κανάρη του Πειραιά στις 18.00΄ και τερματισμός η Πλατεία Μοναστηρακίου στις  20:30’. Ενδιάμεσες στάσεις: Πεζόδρομος Ερμού, 18.45’, Πλ. Κλαυθμώνος, 19.30΄, Πλ. Συντάγματος, 20.00’.

Στις 21.00 στο Μοναστηράκι  νέοι άνθρωποι που συμμετέχουν στα προγράμματα απεξάρτησης θα στείλουν το δικό τους μελωδικό μήνυμα ενάντια στο στίγμα και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι μουσικές ομάδες του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, η Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ και η Ομάδα Κρουστών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ με τον Νίκο Τουλιάτο  υποδέχονται τους Αθηναίους σε μια ανοικτή συναυλία με έντεχνους, λαϊκούς και ροκ ήχους. Δύο ώρες πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα λειτουργούν ενημερωτικά περίπτερα.

Σε περιμένουμε. Χωρίς εσένα αποκλείεται».

Σχετική είδηση: Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας