Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Συνεχίζεται και σήμερα η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου με ισοβίτη που εμπλέκεται στην υπόθεση του Noor1.

Ως «πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδη» χαρακτήρισε τις επικοινωνίες του κ. Καμμένου με κατάδικο σε ισόβια για ναρκωτικά, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κ.Βασίλης Κικίλιας, από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι κάθε λογικός άνθρωπος αναρωτιέται ποιο μπορεί να ήταν το περιεχόμενο μία τέτοιας συνομιλίας.

«Ο κ.Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ.Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας;», αναρωτήθηκε ο κ.Κικίλιας.    

Η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν σφοδρή, κάνοντας λόγο με ανακοίνωση της για προσπάθεια πολιτικής αποσταθεροποίησης από τη ΝΔ, η οποία εναποθέτει τις ελπίδες της για την επίτευξη της σε «ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΝΔ στοχοποιεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, γύρω από την υπόθεση του Noor1, την οποία «οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί».

Η ανακοίνωση καλεί επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει σε πλειάδα ερωτημάτων αναφορικά με τη «στοχοποίηση» του κ.Καμμένου, όπως τους λόγους για τους οποίους κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας και τους στόχους της υποτιθέμενης σκευωρίας που εμπλέκεται ο τελευταίος.

Τέλος, η ανακοίνωση έκανε λόγο και για «συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού», το οποίο είναι πιθανό να εκτελεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας