Αρχίζει σήμερα η γιορτή αθλητισμού στον Εύοσμο

0
6


Η μεγαλύτερη ετήσια Γιορτή Αθλητισμού του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου αρχίζει σήμερα. Το γνωστό και δημοφιλές φεστιβάλ «Άθληση για Όλους» όλων των τμημάτων Μαζικού Αθλητισμού , οργανώνει κάθε χρόνο με σεβασμό προς τον αθλητισμό και τους αθλητές αλλά και ιδιαίτερη οργανωτική επιμέλεια η Διεύθυνση Αθλητισμού της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι αθλούμενοι και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής θα παρουσιάσουν και φέτος τα αποτελέσματα του επιτελούμενου έργου που υλοποίησαν και ολοκλήρωσαν από κοινού στα αθλητικά προγράμματα 2016-2017 από σήμερα Δευτέρα 29 έως την Τετάρτη 31 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ Ευόσμου στις 19.30.

Όπως είναι γνωστό το Φεστιβάλ «Άθληση για Όλους» εντάσσεται στις μεγαλύτερες αθλητικές γιορτές της χώρας διότι συμμετέχουν σ’ αυτό περισσότεροι από 1500 αθλούμενοι από 3 έως 80 ετών και αποτελεί την μοναδική πανελλαδική δημοτική αθλητική εκδήλωση που διαρκεί 3 ημέρες.

Δευτέρα 29 έως 31 Μαΐου 2017 στις 19.30
Συμμετέχουν όλα τα αθλητικά τμήματα ( παιδικά τμήματα μοντέρνου, σύγχρονου και κλασσικού χορού, ενόργανης, ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής, Hip Hop και Tae Kwon Do, τμήματα Ενηλίκων Tae Bo, Zumda & Dance aerobic όπως επίσης τμήματα αθλουμένων τρίτης ηλικίας αλλά και ατόμων με αναπηρίες ( αυτισμός και σύνδρομο Down)

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η “Γιορτή προσχολικής ηλικίας ” με την συμμετοχή των Τμημάτων:
μουσικοκινητικής αγωγής, γενικής γυμναστικής , προπαιδείες μπαλέτου, ενόργανης, ρυθμικής και TWD.



Source link

Αφήστε το μήνυμά σας