«Οι έξι αδελφές» Δ’ κύκλος

0
4


Το 41ο  και το 42ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 41ο

Η Σίλια μεταφέρει στην Αντέλα τα λεγόμενα του Χερμάν, ότι όλα αυτά ήταν συνωμοσία της Καρολίνα για να τους χωρίσει και τη συμβουλεύει να του δώσει την ευκαιρία να της εξηγήσει. Ο Κριστόμπαλ ενημερώνει τη δόνα Ντολόρες και τον Ροδόλφο ότι η κατάσταση της υγείας της Μπιάνκα είναι σοβαρή, ανακοίνωση που αφήνει τη δόνα Ντολόρες παγερά αδιάφορη. Ο Γκαμπριέλ βγαίνει από τη φυλακή και το γιορτάζει με τους γονείς και τους φίλους του. Όταν όμως μαθαίνει ότι η Φραντζέσκα έφυγε για την Ιταλία, τρέχει να τη βρει.


Επεισόδιο 42ο

Η Μπιάνκα πρέπει να εγχειριστεί επειγόντως και οι αδελφές Σίλβα αγωνιούν για την έκβαση της επέμβασης. Η κατάσταση της Μπιάνκα ματαιώνει τα σχέδια φυγής της Σίλια και της Αουρόρα, ενώ σφίγγει γύρω τους ο κλοιός από τον Κλεμέντε, που βιάζεται να αρχίσει πάλι την κοινή του ζωή με τη γυναίκα του. Στο μεταξύ, ο Μιγκέλ βοηθά τον Ρεμέ στον αγώνα του να οργανώσει μια απεργία στο εργοστάσιο. Ο δον Ρικάρντο καταβάλλει προσπάθεια να ξεχάσει η Καρολίνα τον Χερμάν, ενώ η Ελίσα συνεχίζει την κρυφή της σχέση με τον Χοσέ Μαρία.

6H_040315_1148

6H_090315_2634

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

6H_280215_0405Source link

Αφήστε το μήνυμά σας