Το πρώτο trailer για το «The Post» του Steven Spielberg είναι εξαιρετικό και πιο επίκαιρο από ποτέ

50

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

the post

Ο μεγάλος Steven Spielberg επιστρέφει φέτος στα κινηματογραφικά δρώμενα με μια ταινία όχι επιστημονικής φαντασίας, αλλά βγαλμένη από την πραγματική ζωή. Και μάλιστα, σε μια περίοδο που μοιάζει πιο τρομακτικά επίκαιρη από ποτέ.

Το «The Post» ακολουθεί τα όσα διαδραματίστηκαν στην Αμερική στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όταν η Washington Post προσπάθησε να φέρει στα φως τα Pentagon Papers, τους απόρρητους φακέλους σχετικά με τον πόλεμο του Βιετνάμ και την τεράστια δικαστική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα και την κυβέρνηση Nixon.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Meryl Streep ως η εκδότρια της WP, Katharine Graham και ο Tom Hanks στο ρόλο του αρχισυντάκτη Ben Bradlee. Στο καστ περιλαμβάνονται και άλλα σπουδαία ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, όπως οι Bob Odenkirk, Carrie Coon και Sarah Paulson.

Το «The Post» θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου και αναμένεται να είναι στις πρώτες θέσεις όλων των λιστών για τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία. Κάτι αρκετά σημαντικό αν σκεφτεί κανείς την εποχή που επέλεξε ο Spielberg να κάνει μια ταινία για δημοσιογράφους που πηγαίνουν κόντρα στη κυβέρνηση προκειμένου να αποκαλύψουν τη διαφθορά στους κύκλους της.

Δείτε το πρώτο, εντυπωσιακό trailer παρακάτω.

loading...


Πηγή link

Αφήστε το μήνυμά σας