Υπαίθρια εικαστικά παιχνίδια για παιδιά «Στην αυλή του εργοστασίου»

13

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου υποδέχεται μια νέα ξεχωριστή σειρά εικαστικών παιχνιδιών… στην αυλή του εργοστασίου! Τις Κυριακές 18 και 25 Ιουνίου, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά, να έρθουν σε επαφή με την τέχνη πέρα από το πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού προγράμματος αλλά και να πειραματιστούν με μικτές τεχνικές και νέους τρόπους έκφρασης.

Εικαστικά παιχνίδια2Φτιάχνουμε ένα πελώριο έργο τέχνης με τα χέρια μας και τέμπερες, που όμως δεν θα μοιάζει πολύ διαφορετικό άμα το κόψουμε σε μικρά-μικρά κομμάτια… Αναρωτιόμαστε «Ζωγραφίζουμε μ’ αυτό;» διαλέγοντας μεταλλικά αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά ενώ θα πάρουμε τους μαρκαδόρους και τις ξυλομπογιές μας για να σχεδιάσουμε τι βλέπουμε από το Sky Walk, το υπερσύγχρονο action park που βρίσκεται στην Τεχνόπολη, παίζοντας με το φως και τις σκιές.

Φοράμε το καπέλο μας, τις ποδιές μας και είμαστε έτοιμοι για μια απολαυστική εικαστική περιπέτεια… στην αυλή του εργοστασίου!

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

Πότε: Κυριακή 18 & 25 Ιουνίου
Ώρες: 12.30-13.30
Πού: Industrial Gas Museum Shop, κτίριο Νέο Υδαταέριο

Για παιδιά από 3 ετών+
Κόστος συμμετοχής: 4 ευρώ/παιδί

  • Για συμμετοχή στα εργαστήρια δεν απαιτείται τηλεφωνική κράτηση. Τα παιδιά 3 ως 7 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Περισσότερες πληροφορίες:
Tηλ.: 213 0109325, 213 0109300
E-mail: gasmuseum@athens-technopolis.gr

Στην αυλή του εργοστασίου1(1)

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας