Χαμόγελα για το… αύριο των αλμάτων

8

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου το γκαλά αλμάτων που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον  Γ.Σ. Σέρρες 93.

Το γκαλά αλμάτων πραγματοποιήθηκε παράλληλα  με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στις Σέρρες.

watermarked-ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 2Ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τη διοργάνωση: «Ξεκινήσαμε με την κατηγορία των παμπαίδων και των παγκορασίδων Β, τα μικρά παιδιά τα οποία δεν αγωνίζονται σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και στα μίνι που είναι μια κατηγορία που τη δουλεύουμε εμείς για να έχουμε παιδιά αργότερα. Ήρθαν σήμερα δύο φίλοι προπονητές από τη Θεσσαλονίκη ενώ κάποιοι φοβήθηκαν τον καιρό και δεν μπόρεσαν να έρθουν. Είχαμε συμμετοχές 15 αθλητών και 8 αθλητριών και όλα πήγαν καλά».

watermarked-ΑΓΟΡΙΑ-Για τις επιδόσεις στο πρωινό πρόγραμμα του γκαλά αλμάτων:  

«Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά μαθαίνουν να πηδάνε, στα μίνι περάσαμε 2.20 και 2.30 που είναι μια πάρα πολύ καλή επίδοση για κοριτσάκια και στους παμπαίδες β είχαμε επίδοση 2,80 και δύο αθλητές έκαναν 2.70 που είναι πολύ καλές επιδόσεις. Στα κορίτσια παγκορασίδες β περάσανε 2.60, 2.70 και 2.50 που είναι επίσης πάρα πολύ καλές επιδόσεις για αυτήν την ηλικία»

watermarked-ΚΟΡΙΤΣΙΑ-Για τη συνέχεια της καλής παράδοσης που έχει το επί κοντώ στις Σέρρες ο Σάββας Κεφαλίδης είπε: «Υπάρχουν πολλά παιδιά και αυτό είναι καλό και Δόξα Το Θεό προχωράμε καλά».

watermarked-ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΤΑΛΙΑΤο απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κατηγορία Παγκορασίδων-κορασίδων- γυναικών με τη συμμετοχή 35 αθλητριών και ακολούθησε η κατηγορία των αγοριών με 30 αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, την Κέρκυρα και την Αλεξανδρούπολη. Οι κακές καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους διοργανωτές να μεταφέρουν τους αγώνες στον κλειστό χώρο του Δημοτικού Σταδίου όπου κι εκεί ολοκληρώθηκαν.

Η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 Φωτεινή Αραμπατζή και ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης
Η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 Φωτεινή Αραμπατζή και ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης

watermarked-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 2

watermarked-ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 1

watermarked-ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΟΝΤΑΡΙΑ

 

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας