«Χωρίς αποσκευές» στην ΕΡΤ2

7

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

«Χωρίς αποσκευές», είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής-ταξιδιωτικής εκπομπής, παραγωγής Κύπρου 2016-2017, που μεταδίδεται κάθε μέρα στις 11:45, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Μ’ ένα σακίδιο στον ώμο και χαλαρή διάθεση, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας ταξιδεύει στα χωριά της Κύπρου, μας γνωρίζει τις ομορφιές του νησιού και την κουλτούρα των ανθρώπων και διασκεδάζει παρέα με τους κατοίκους, οι οποίοι τον υποδέχονται με αγάπη, ενθουσιασμό και τσιαττιστά (μαντινάδες).

Ξεναγός του Σάββα Πούμπουρα είναι ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού και μαζί επισκέπτονται τα μουσεία, τις εκκλησίες, τα μονοπάτια της φύσης και τις πλατείες των χωριών. Εκεί, ο Σάββας μαθαίνει παραδοσιακές τέχνες, γνωρίζει τα τοπικά έθιμα και απολαμβάνει μουσική από παραδοσιακούς οργανοπαίκτες. Επίσης, σε κάθε επεισόδιο ο παρουσιαστής φτιάχνει κυπριακά παραδοσιακά φαγητά και γλυκά παρέα με τις γυναίκες του χωριού.
Μέσα από τους αυθεντικούς ανθρώπους, τις παραδοσιακές γεύσεις και τα γραφικά μέρη, ανακαλύπτουμε την αληθινή Κύπρο και γευόμαστε την αξεπέραστη κυπριακή φιλοξενία!

loading...


Source link

Αφήστε το μήνυμά σας