2+1/2 φόνοι και ένα bulldog στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ


H Θεατρική Ομάδα Μαθηματικού Αθήνας, στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «Εμπρός» θα δώσει δύο παραστάσεις, την Πέμπτη 24/05, ώρα 21.00 και το Σάββατο 26/05, ώρα 16:00, με ελεύθερη είσοδο.

H θεατρική ομάδα Μαθηματικού Αθήνας δημιουργήθηκε το 2014 από φοιτητές του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Φέτος, για πρώτη χρονιά η ομάδα ανεβάζει παράσταση με τη συμμετοχή και φοιτητών από άλλες σχολές.  Όπως αναφέρουν οι συντελεστες της: «Αποφασίσαμε να ανεβάσουμε μία δική μας διασκευή του θεατρικού έργου «Δυόμιση φόνοι κι 1 μπουλντόγκ» , το οποίο αποτελεί μετάφραση της κωμωδίας του Eugène Marin Labiche «L’Affaire de la rue de Lourcine» από τους Ρέππα και Παπαθανασίου.

Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να περάσουμε όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τους συμφοιτητές μας, να αναπτυχθούμε καλλιτεχνικά και να προσφέρουμε φέτος δύο ώρες άφθονου γέλιου στο κοινό μας. Φτάνουμε λοιπόν στον τελικό μας στόχο, την παρουσίαση αυτής της θεότρελης κωμωδίας, που πιστεύουμε πως θα σας μείνει αξέχαστη».

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση