Ο Ειρηνουπόλεως Δημήτριος από την Αφρική στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018


eirinoupoleos kalamaria 22

Του Θωμά Αναστασιάδη για την Romfea.gr


Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελήμονος Βότση Καλαμαριάς.

ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως & Έξαρχος Ανατολικής Τανζανίας και Σεϋχελών κ. Δημήτριος, πλαισιούμενος από τους ιερείς του Ναού και τον Ελληνομαθή Ούγγρο διάκονο π. Ιωσήφ.

Να αναφερθεί ότι στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης πρώην Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιος.

Πλήθη πιστών είχαν κατακλείσει τον νεόδμητο και τεράστιο ναό στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ ανάμεσα στο εκκλησίασμα, παρίσταντο και μοναχές από την Ρόδο.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες, κατασυγκινημένος και ένδακρυς, για την ιεραποστολή και την πολύπλευρη πρόοδο που επιτελείται στην Μαύρη Ήπειρο.

”Με την παρουσία μου εδώ κοντά σας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την απέραντη αγάπη σας και την παντοιοτρόπως στήριξή σας στο δύσκολο έργο μας στην Αφρική, που με την χάρη του Θεού ευχαρίστως επιτελούμε και να σας διαβεβαιώσω ότι και το τελευταίο ευρώ, αξιοποιείται στο έπακρον” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως.

Τέλος να σημειωθεί ότι ακολούθησε κέρασμα στην ενοριακή αίθουσα δεξιώσεων, όπου μίλησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες, πρ. Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιος και Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος, σε πολυπληθές ακροατήριο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Εμφανίσεις: 189Πηγή

Απάντηση