Επιδείνωση του καιρού: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας.Τα πρώτα προβλήματα που αναφέρθηκαν στην Αττική είναι στο Κερατσίνι όπου πλημμύρισε η λεωφόρος Δημοκρατίας και εγκλωβίστηκαν οδηγοί με τα οχήματά τους, χωρίς όμως να χρειασθεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρού η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινόμενων από το απόγευμα του Σαββάτου σε  Ήπειρο,  δυτική και ανατολική Μακεδονία, Θράκη,  κεντρική Μακεδονία, ενώ από το βράδυ αναμένονται στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την βόρεια Εύβοια.

Την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν το πρωί τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια και τις απογευματινές κυρίως ώρες τα ηπειρωτικά (πλην Μακεδονίας και Θράκης).

Τη Δευτέρα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος και την Τρίτη, τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Στην Γενική Πρόγνωση Καιρού Ελλάδας 2 ημερών μπορείτε αναλυτικά να δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τα καιρικά φαινόμενα.

Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση