Η συνεργασία με το ΠΟΤΑΜΙ έπρεπε να έχει τελειώσει από την ομιλία του κ. Θεοδωράκη στη Βουλή


Δεν προλάβαμε να υλοποιήσουμε την υποσχετική του 2012 για το χρέος τότε, εξαιτίας του κου Τσίπρα που σταμάτησε την πορεία της κυβέρνησης με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2015, δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Οι ξένοι ουσιαστικά τότε έβαζαν τρικλοποδιές στην όλη προσπάθεια, γιατί πίστευαν ότι έρχεται μια κυβέρνηση που ήταν έτοιμη να τα παραδώσει όλα. Το είχα πει τότε και όλοι πήγαν να με σκοτώσουν, για να λέμε την αλήθεια, σημείωσε.
Αυτά που πήγαν να χρεώσουν Καραμανλικοί και Συριζαίοι, πρόσεθσε, Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι ότι όλη την ευθύνη την έχουν τα πειραγμένα στοιχεία που τα πείραξε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έρχεται σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας και λέει ότι, αυτά που έλεγε ο κος Γεωργίου (ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ) ήταν σωστά.

Ερωτηθείς για την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο κος Κωνσταντινόπουλος είπε ότι ήταν μια ιστορική στιγμή που έγινε και δεν θα ξαναγίνει. Αυτός ο κύκλος έκλεισε. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ στην οικονομική πολιτική ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλον ποιος είναι πιο συντηρητικός, υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το αν θα φτάσει το ΚΙΝ.ΑΛ ενιαίο στις εκλογές ο κος Κωνσταντινόπουλος είπε ότι η συνεργασία με το ΠΟΤΑΜΙ θα έπρεπε να έχει τελειώσει από την ομιλία του κου Θεοδωράκη στη Βουλή.  Και συμπλήρωσε ότι ο το ΠΟΤΑΜΙ έχει 6 βουλευτές, από αυτούς οι 3 έχουν αποφασίσει σε ποιο κόμμα θα πάνε εδώ και πολύ καιρό.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση