Χολαργός: Γιορτή στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου


Στις 6 Ιουλίου, στις 21.00, στο Κηποθέατρο Παπάγου (Οδός Κορυτσάς – 6η στάση), ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και η Κοινωνική Υπηρεσία διοργανώνουν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου, «γιορτή για την αγάπη και την κοινωνική αλληλεγγύη».

Στόχος είναι η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, και η ενημέρωση στα περίπτερα κοινωνικών φορέων στην είσοδο του θεάτρου, αλλά και να απολαύσουν οι προσερχομενοι μια υπέροχη καλοκαιρινή συναυλία!

Όπως αναφέρει ο Δήμος: «Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει στο Κηποθέατρο Παπάγου και μαζί με εξαίρετους μουσικούς παρουσιάζει ένα πλούσιο crossover πρόγραμμα με κλασικές μελωδίες και καντσονέτες, όπερα και μιούζικαλ, μουσική κινηματογράφου, μεγάλες επιτυχίες σημαντικών ελλήνων συνθετών καθώς και προσωπικά του τραγούδια.
Σε γκεστ εμφάνιση η σοπράνο Κάτια Πάσχου.
Συμμετέχει ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Τσοκάνης
Είσοδος ελεύθερη
Θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη και το υπόλοιπο πρόγραμμα του 24o Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αλλά λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών, χρήσιμο θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να διασταυρώνουν πρώτα αν υπάρχει τροποποίηση του προγράμματος για τις εκδηλώσεις της μέρας που επέλεξαν να παρακολουθήσουν.

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση