Στηρίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ την κινητοποίηση των εργαζομενων


Ημέρα απεργιακής κινητοποίησης είναι η Τετάρτη 27 Ιουνίου για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ δηλώνει τη στήριξή της.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΟΕ-ΟΤΑ στηρίζει το διεκδικητικό πλαίσιο που ζητάει: «Την υλοποίηση της δέσμευσης της σημερινής κυβέρνησης για οριστική τακτοποίηση όλων των εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς εργάζονται ανελλιπώς επί δέκα πέντε (15) συνεχόμενα χρόνια, έχουν προσληφθεί μέσω Α.Σ.Ε.Π. και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ευπαθών
Κοινωνικών ομάδων.

Την ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό, καθώς το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αποδόμηση και διάλυση του, λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι υποχρέωση όλων μας να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, στην παροχή της Κοινωνικής Φροντίδας και προστασίας σε όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να προστατεύσουμε τους
εργαζόμενους που απασχολούνται για πολλά χρόνια στο Πρόγραμμα αυτό, κόντρα στην οικονομική κρίση και στις μνημονιακές πολιτικές που πλήττουν το σύνολο της Κοινωνίας και των εργαζομένων».

Σχετική είδηση: Κινητοποίηση των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση