Συναυλία στήριξης του αγώνα ενάντια στη σκλήρυνση κατά πλάκας


Η πανθεσσαλική ένωση ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας σε συνεργασία με την τοπική σκηνή διοργανώνουν μια ROCK συναυλία στον απόηχο του καλοκαιριού.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο κηποθέατρο «Αλκαζάρ» Λάρισας στις 20:00 και σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Μεγάλοι μας καλεσμένοι ένα συγκρότημα που μετράει 30 χρόνια στο χώρο με μεγάλες επιτυχίες αγαπημένα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει, ο λόγος για τους ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.

Το συγκρότημα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με μια παράσταση σαν γιορτή που ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους, ερμηνεύοντας τα κλασσικά τους τραγούδια: «χειμωνιάτικα μπάρ», «χρώματα», «Δεν θυμάσαι», «Είσαι ότι έχω», «παραισθήσεις», «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα», «Τα λόγια κομμάτια», τα τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Μέτρα με Τέχνη τον Καιρό» το καινούριο single «Γίνε Αγάπη» αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια άλλων δημιουργών. Μαζί τους ο Γιάννης Γρυπαίος – Μπάσο και ο Δημήτρης Αιγινίτης – Τύμπανα & φωνητικά.

Την τοπική σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Distortion (classic Rock) οι Rockόμελω (Ελληνική ροκ) και οι Εναλλάξ (Ελληνική pop/rock).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ για εισιτήριο προπώλησης και 7 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας».

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση