Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Α. Μέρλο συνεχάρη ο Κορίνθου Διονύσιος

Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018


korinthou 1 1024x615

ROMFEA.GR | Συγχαρητήρια επιστολή στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Εφήβων του Στίβου Αντώνη Μέρλο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

»Η πολλή μεγάλη αυτή διάκριση ας αποτελέσει την αρχή μιας υψηλής αθλητικής καριέρας, συνοδευόμενης από υγεία και πνευματική φώτιση, που θα καταστήσουν τον Αντώνη άξιο αναφοράς παγκοσμίως και φωτεινό παράδειγμα για τους υπόλοιπους νέους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική επιστολή:

Η χαρμόσυνη είδηση της αναδείξεως του αθλητή, ενορίτη Ισθμίας της Ι. Μητροπόλεως μας, Αντωνίου Μέρλου σε Παγκόσμιο Πρωταθλητή Εφήβων στον Στίβο και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του άλματος εις ύψος με πλημμύρισε με βαθειά συναισθήματα υπερηφάνειας και συγκινήσεως.

Η πολλή μεγάλη αυτή διάκριση ας αποτελέσει την αρχή μιας υψηλής αθλητικής καριέρας, συνοδευόμενης από υγεία και πνευματική φώτιση, που θα καταστήσουν τον Αντώνη άξιο αναφοράς παγκοσμίως και φωτεινό παράδειγμα για τους υπόλοιπους νέους της Κορινθίας μας.

Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τον έπαινό μου τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του και θα προσεύχομαι στον δωρεοδότη Χριστό μας να του δίνει δύναμη και άριστη συνέχεια, να τον έχει πάντα καλά, ώστε να συνεχίσει να διαπρέπει στους αθλητικούς στίβους αλλά και στην ζωή του γενικότερα και να κάνει όλους τους συμπατριώτες του Κορινθίους αλλά και όλους τους Έλληνες υπερήφανους γι’ αυτόν.

Πάντα εμπρός, πάντα υψηλά με τον Χριστό οδηγό και συμπαραστάτη!
Θερμά συγχαρητήρια!

Ο πνευματικός του πατέρας
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
†Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ


Εμφανίσεις: 538
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]Πηγή

Απάντηση