Έρευνες στον ποταμό Έβρο για τον εντοπισμό τριών παιδιών και μιας γυναίκας (video)


Φόβοι για νέα τραγωδία στον Έβρο. Μια γυναίκα και τρία μικρά αγόρια από την Τουρκία αγνοούνται από τη νύχτα στα νερά του ποταμού. Μια ομάδα 9 Τούρκων πολιτών επιχείρησε να διασχίσει τα σύνορα με ένα σκάφος και να βρεθεί στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης.

Οι πέντε κατάφεραν να κολυμπήσουν και να βγουν στην ελληνική όχθη. Ωστόσο, μια 36χρονη γυναίκα και τα τρία αγόρια της ηλικίας τεσσάρων, έξι και ενός έτους δεν τα κατάφεραν.

Oι πέντε διασωθέντες, μεταξύ αυτών και ο πατέρας της οικογένειας που αγνοείται, συνελήφθησαν από την αστυνομία για παράνομη είσοδο στη χώρα. Πρόκειται για τρεις άνδρες, μια γυναίκα και ένα παιδί.

Εκτιμάται πως πρόκειται για Τούρκους αντικαθεστωτικούς που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους για να γλιτώσουν από τις διώξεις Ερντογάν.

Οι ελληνικές αρχές πραγματοποιούν επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Το όλο περιστατικό  θυμίζει κατά πολύ εκέινο στις 14 Φεβρουαρίου, όταν το ποτάμι έγινε ο τάφος για μια μάνα και τα δυο της παιδιά.

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση