Ο 13χρονος Θανάσης επέστρεψε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (video)


Μετά από 4 μήνες, έλαβε τέλος το θρίλερ με τον 13χρονο Θανάση που είχε εξαφανιστεί από τις δομές του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου διαμένει εδώ και 4 χρόνια. Το παιδί γύρισε μόνο του και υποστήριξε οτι οι οικείοι του τον είχαν εγκλωβίσει σε χώρο που δεν μπορούσε να εντοπιστεί.

Ο 13 χρόνος Θανάσης, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 18 Ιουλίου, ο Θανάσης, δραπέτευσε απο ένα μικρό άνοιγμα που δημιούργησε τοποθετώντας την τσάντα του στα ρολά του παραθύρου και επέστρεψε στο Χαμόγελο.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος είπε: «Όταν μόνος του ήρθε και προηγουμένως ήρθε σε επαφή με κάποιον τού Χαμόγελου του εμπιστευόταν μέσω Facebook γιατί ήταν κλεισμένος εγκλωβισμένος σε κάποιον χώρο από τους οικείους του και αφού ανησυχούσε ότι δεν θα τον δεχθούμε πάλι … Μόνος του πήρε ένα ταξί, είχε κάποια χρήματα και ήρθε στο σπίτι….Μας περιέγραψε ότι ήταν εγκλωβισμένος για αυτό δεν μπορούσε να τον βρει κανένας σε μια διεύθυνση που ήταν γνωστή. Θα πρέπει να το πούμε αυτό γιατί θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι το να λέμε ότι ψάχνουμε κάποιον μόνο με τις αφίσες, με το Amber Alert δεν φτάνει…Πρέπει να γίνεται και η έρευνα όπως πρέπει να γίνεται…Το παιδί θα είχε βρεθεί και δεν θα είχε περάσει όλη αυτή την φρίκη, γιατί τον είχαν εκβιάσει ότι αδερφός του είναι βαριά άρρωστος και θα πρέπει να τον δει, ενώ ο αδερφός του είναι στο εξωτερικό, δεν έχει καμία σχέση. Και έτσι τον εγκλώβισαν εκεί που τον εγκλώβισαν».

Οι δράστες έχουν κληθεί από την αστυνομία και βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση