Λεκτικοί διαξιφισμοί προκαλούν νέες αντιπαραθέσεις


Λεκτικοί διαξιφισμοί προκαλούν νέες αντιπαραθέσεις

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου που εξέφρασε τη λύπη της για τις δηλώσεις της ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί αποδοκιμασία από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια αποστροφή του λόγου της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου επιτέθηκε στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας μια μη πολιτική έκφραση. Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας: «Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ.Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα».

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε λέγοντας ότι: «Η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη «χυδαιότητα» με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα. Φαίνεται ότι ο κ.Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές,που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ.Οικονόμου. Περιμέναμε, λοιπόν, από τον κ.Μητσοτάκη να μαζέψει δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαϊζουν την πολιτική αντιπαράθεση».

Λίγο αργότερα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της ανασκεύασε πλήρως αναγνωρίζοντας το λάθος της: «Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους μου σε τηλεοπτική εκπομπή,ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική,ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης».

Είχε προηγηθεί η αποδοκιμασία των δηλώσεων της κυρίας Αυλωνίτου από την εκπρόσωπο του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

www.ert.grΠηγή

Απάντηση