Εισπρακτική αποτυχία η κινηματογραφική επιστροφή του Κέβιν Σπέισι


Η νέα ταινία στην οποία συμμετέχει ο Κέβιν Σπέισι έκανε πρεμιέρα στους Αμερικανικούς κινηματογράφους την Παρασκευή 17 Αυγούστου σε μόλις δέκα  κινηματογραφικές αίθουσες. Και παρότι πολλοί είναι οι «αστέρες» (μεταξύ των οποίων ο Άνσελ Έλγκορτ, ο Τέιρον Έγκερτον, η Έμα Ρόμπερτς και Τζέρεμι Ίρβιν) που πρωταγωνιστούν στο  «Billionaire Boys Club», το φιλμ έφερε μόλις 126 δολάρια στα ταμεία, από την πώληση μόνο δεκατριών εισιτηρίων, την πρώτη ημέρα προβολής του στη μεγάλη οθόνη.

Το πλήγμα στην καριέρα του δημοφιλούς ηθοποιού επήλθε μετά από τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση και είχε ως αποτέλεσμα πολλές από τις κινηματογραφικές-τηλεοπτικές συνεργασίες του να σταματήσουν και άλλες να ματαιωθούν.

Σε παλαιότερη ανακοίνωσή της για την κυκλοφορία της ταινίας, η εταιρεία διανομής Vertical Entertainment είχε επισημάνει ότι, δεν μπορεί να τιμωρηθεί μία ολόκληρη ομάδα που εργάστηκε για την παραγωγή του φιλμ (ηθοποιοί και τεχνικοί) εξαιτίας των πράξεων του Σπέισι, ο οποίος έχει -έτσι και αλλιώς- έναν μικρό ρόλο στην ταινία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Matthias Balk/dpa μέσω AP

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση