Συνεργασία της Enterprise Greece με τον Ομιλο Questx Hospitality


H Enterprise Greece και ο Όμιλος Questx Hospitality ανακοίνωσαν την συνεργασία τους σε σχέση με το The Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR & H) που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 17-19 Οκτωβρίου 2018.

Η Enterprise Greece έχει στόχο την παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζει η Ελλάδα στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα και την ανάμειξη της τελευταίας με προϊόντα εξαγωγής υψηλού επιπέδου αγαθών και υπηρεσιών που παράγονται στην Ελλάδα.

Απο την δική της πλευρά, η Questex συνεχίζει να ενισχύει και να αναπτύσσει το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο των εκδηλώσεων φιλοξενίας με την MR & H, που βρίσκεται στο τέταρτο έτος και έχει καθιερωθεί ως το μόνο συνέδριο στην περιοχή της Μεσογείου που επικεντρώνεται σε θέρετρα, ξενοδοχεία και εξελίξεις μικτής χρήσης, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η στρατηγική συνεργασία παρέχει στην Questex μια πλατφόρμα για την επικοινωνία της MR & H με επενδυτές και άλλους στο real estate που συνδέονται με την Enterprise Greece, προκειμένου να επωφεληθούν από την κορυφαία δικτύωση, εκπαίδευση και επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα αποκτήσουν από τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Από την σκοπιά της, η Enterprise Greece θα αξιοποιήσει το παγκόσμιο δίκτυο επαγγελμάτων φιλοξενίας που σχετίζεται με την Questex για να αναδείξει τις πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για επένδυση σε τουρισμό, ιδιοκτησία και αναψυχή στην Ελλάδα.

Ο κ. Alexi Khajavi, Διευθύνων Σύμβουλος της EMEA Hospitality + Travel Group, δήλωσε: «Η ιστορική σημασία της Ελλάδας ως μεσογειακός προορισμός μας προσέλκυσε στη χώρα όταν αναζητούσαμε ένα χώρο για την MR & H 2018. Η συνάντηση με την Enterprise Greece και ο ενθουσιασμός τους για την προώθηση της Ελλάδας σ’ ένα παγκόσμιο ακροατήριο ταιριάζει με τη φιλοδοξία μας να αυξήσουμε τις ευρωπαϊκές μας εκδηλώσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σύνθετη αλλά δημοφιλή κατηγορία ακινήτων που είναι θέρετρα. Υπάρχουν τόσα πολλά κινούμενα μέρη σε ένα θέρετρο; ξενοδοχείο, κατοικίες, σπα, γκολφ, μαρίνα, τένις, παιδικές εγκαταστάσεις, λιανικό, F & B που αξίζει μια διάσκεψη αφιερωμένη στην εξερεύνηση, κατανόηση και συζήτηση σχετικά με το πώς αυτές οι φαινομενικά ανόμοιες λειτουργίες λειτουργούν μαζί, αρμονικά, για να δημιουργήσουν έναν κερδοφόρο και δημοφιλή μεσογειακό προορισμό ».

Η Αγγελα Μιχαλοπούλου, γενική διευθύντρια επενδύσεων στην Enterprise Greece, ανέφερε ότι «η Ελλάδα αλλάζει και αλλάζει γρήγορα…Οι μεγάλες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της Ελλάδας ανοίγουν νέους επενδυτικούς ορίζοντες…Η ευκαιρία να εργασθούμε με την Questex ήταν επίκαιρη και κατάλληλη και προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε την εκδήλωση στην Ελλάδα τον Οκτώβριο και να δείξουμε την πληθώρα των διαθέσιμων επενδυτικών δυνατοτήτων.»

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση