Λιβάγια: «Δεν είχα ποτέ μια σταθερότητα όπως με την ΑΕΚ»


Η ΑΕΚ έχει ήδη διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή και στην καριέρα του Μάρκο Λιβάγια. Αυτό το ομολογεί πλέον και ο ίδιος, καθώς σε δηλώσεις του σε κροατικά ΜΜΕ με αφορμή το επερχόμενο ντεμπούτο του στην εθνική, τόνισε:

«Νιώθεις πάντα χαρούμενος όταν έχεις κλήση να αγωνιστείς στην Εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για μένα το να μην έχει γίνει νωρίτερα, αλλά έχω κάποια ενοχή και εγώ σε αυτό. Δεν είχα ποτέ μια σταθερότητα, όπως αυτήν που έχω αποκτήσει στην ΑΕΚ τον τελευταίο 1,5 χρόνια».

Οσον αφορά το κλίμα που συνάντησε στην εθνική Κροατίας, είπε: «Είμαι χαρούμενος, τώρα όλα μου έχουν έρθει όπως θέλω, και μου αρέσει. Οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές, είναι μία αλλαγή την οποία θα χρειαστεί να συνηθίσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, περνάω όμορφα στην Ελλάδα και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Για τους δύο προσεχείς αγώνες της Κροατίας, τόνισε: «Ο αγώνας που έχουμε με την Πορτογαλία, είναι φιλικού χαρακτήρα, ωστόσο με την Ισπανία θα έχει σημασία το σκορ. Θα κάνω το καλύτερο μου! Όσα περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω θα τα κάνω. Νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια, όλος ο κόσμος θα τα δει, παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε πού είμαστε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕΠηγή

Απάντηση