4 Νέα Graphic Novels από τις εκδόσεις «Μικρός Ήρως»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, 20:26

Από τις εκδόσεις «Μικρός Ήρως», που αποτελούν τη συνέχεια των εκδόσεων «Ανεμοδουρά» με αφετηρία το 1948-49, κυκλοφορούν σε επιλεγμένα σημεία, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα 4 νέες εκδόσεις graphic novels σε μια νέα σειρά που έχει φιλοδοξία να προσφέρει και να γνωρίσει στους Έλληνες αναγνώστες μερικά από τα καλύτερα κόμικς έργα της παγκόσμιας κόμικς σκηνής.

Οι αγαπημένοι κόμικς ήρωες Ζαγκόρ, Ντύλαν Ντογκ, Μίστερ Νο και Τεξ κυκλοφορούν πλέον σε πολυτελή κόμικς άλμπουμ, με επιλογή από τις καλύτερες ιστορίες τους:

ΖΑΓΚΟΡ #1: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΙΤΖΙ


GIORGIO GIUSFREDI – MAURO LAURENTI. 132 σελ., 17×24 εκ., έγχρωμο. 7,90 €

Ο θρυλικός ήρωας των κόμικς Ζαγκόρ είναι ένα είδος φρουρού και απονεμητή του δικαίου, που απεχθάνεται την αδικία και που πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό των αδυνάτων και των καταπιεσμένων ανεξαρτήτου χρώματος ή φυλής.

ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ #1: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ


TIZIANO SCLAVI – ANGELO STANO. 100 σελ., 17×24 εκ., έγχρωμο. 6,90 €


Ο φανταστικός κόμικς χαρακτήρας Ντύλαν Ντογκ είναι ο πιο διάσημος ερευνητής του ανεξήγητου, του μεταφυσικού, του παραφυσικού και του εφιάλτη σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΜΙΣΤΕΡ ΝΟ #1: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ


TIZIANO SCLAVI – BRUNO MARRAFFA. 124 σελ., 17×24 εκ., έγχρωμο. 7,70 €


Ο φανταστικός χαρακτήρας Μίστερ Νο, είναι ένας βετεράνος, που κουρασμένος από τα λάθη του πολέμου, αηδιασμένος από τη βία του κόσμου και εντελώς ανίκανος να προσαρμοστεί σε μια φυσιολογική ζωή, αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Μανάους της Βραζιλίας για να ζήσει τη ζωή του με τον δικό του ελεύθερο, αντισυμβατικό τρόπο.

ΤΕΞ #1: ΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΦΥΓΗ.


CLAUDIO NIZZI – GIOVANNI TICCI. 116 σελ., 17×24 εκ., έγχρωμο. 7,50 €

Ο ρέιντζερ Τεξ Ουίλερ είναι ο τολμηρός και ακέραιος καουμπόι, ο κλασσικός ήρωας που υπερασπίζεται τους αδυνάτους και τους καταπιεσμένους στα αχανή και έρημα τοπία της Άγριας Δύσης. Εκδόσεις «Μικρός Ήρως»

Αγγέλου Μεταξά 15 και Δούσμανη, Γλυφάδα, Τ.Κ 16675

Τηλ: 210-89832824

www.mikrosiros.gr/info@mikrosiros.grΠηγή

Απάντηση