Ολοκληρώθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές του 10ου Pick Πάτρας


Ολοκληρώθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές για το 10ο PICK Πάτρας. Η βροχή δε σταμάτησε καθόλου όμως οι οδηγοί ευχαριστήθηκαν την εντελώς διαφορετική οδήγηση που απαιτούν οι συνθήκες αυτές.

Στην κατηγορία Mini τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Ευάγγελος Ντεντόπουλος στο 2ο σκέλος των δοκιμών. Τον ακολούθησαν οι Καφαντάρης και Παπαευθυμίου στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος που ήταν ο ταχύτερος του πρώτου σκέλους, δε συμμετείχε στο δεύτερο.

Στην κατηγορία Senior ο ταχύτερος χρόνος της μέρας σημειώθηκε από τον Νίκο Ιωάννου φυσικά στο δεύτερο σκέλος. Τον ακολούθησαν οι Γιάννης Καρδαμάκης και Στέλιος Σαγανάς ενώ και στην κατηγορία αυτή, ο ταχύτερος του πρώτου σκέλους, Γιώργος Βασιλάγκος δε συμμετείχε στο δεύτερο σκέλος.

Οι Παύλος Ξυνός και Άκης Βασιλέρης μοιράστηκαν τις νίκες στα δύο σκέλη της DD2, των διτάχυτων kart. Ο Άκης Βασιλέρης ήταν ο ταχύτερος στο δεύτερο σκέλος που σημειώθηκαν και οι ταχύτεροι χρόνοι με τους Παύλο Ξυνό και Δημήτρη Ζερβό να τον ακολουθούν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές και ο αγώνας του Σαββάτου δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Παρακολουθήστε ζωντανά τους χρόνους εδώΠηγή

Απάντηση