Αγιασμός Σχολών Βυζαντινής Μουσικής και Βυζαντινής Αγιογραφίας στην Νήσο Τήνο

Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018


agiasmos tinos 1

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε ο Αγιασμός στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Βυζαντινής Αγιογραφίας, οι οποίες λειτουργούν υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου στις αίθουσες του Ιερού Ιδρύματος, προ του πέρατος του οποίου ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές του Σεβ. κ. Δωροθέου, ενώ συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο Γεν. Γραμματέας και μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «Παναγία η Ελεούσα» και «Παναγία η Οδηγήτρια» με την συμβολή των οποίων λειτουργούν οι Σχολές, οι Διδάσκαλοι των Σχολών Παναγιώτης και Σπύρος Μεταξάς, Νικόλαος Μινάρδος, Αρχιδιάκονος Αντώνιος Τζανουλίνος, Αλέξανδρος Χατζίρης και Στυλιανός Κοντακιώτης, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

agiasmos tinos 2

agiasmos tinos 2

agiasmos tinos 2

agiasmos tinos 2

agiasmos tinos 2

agiasmos tinos 2

agiasmos tinos 2

agiasmos tinos 2

agiasmos tinos 2


Εμφανίσεις: 1932
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]Πηγή

Απάντηση