Η αλήθεια για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Γράφτηκε από τον/την 24sports.com.cy. Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018


kiproy xristosomos

Νικητής φαίνεται να εξήλθε από μια ακόμη δοκιμασία, αυτή τη φορά προσωπική, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’.

Ο Μακαριότατος το τελευταίο διάστημα κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, παρά το όργιο φημών που τον ήθελαν να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Φήμες οι οποίες, όπως αποδεικνύεται, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τόσο από ιατρικής απόψεως όσο και δραστηριότητας του ιδίου.

Ο Πάφιος Ιεράρχης από τις πληροφορίες που έχει στην διάθεσή της η «Καθημερινή» κράτησε μακριά, ακόμα και από τους υπόλοιπους Ιεράρχες τα όποια προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα.

Ιεράρχες με τους οποίους μιλήσαμε μας είπαν πως μέχρι πρόσφατα ουδείς γνώριζε αν τα προβλήματα υγείας του Μακαριότατου ήταν σοβαρά ή όχι.

Τα καλά νέα για τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο, τους στενούς συνεργάτες του στην Αρχιεπισκοπή, αλλά και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου ήλθαν όταν οι γιατροί που παρακολουθούν τον Μακαριότατο αποφάνθηκαν πως δεν εντόπισαν κακοήθεις όγκους στις εξετάσεις που τον υπέβαλαν κάτι που φαίνεται να διευκόλυνε αφάνταστα το κομμάτι αποθεραπείας. Η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε σε νοσηλευτήριο της Λεμεσού ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χωρίς να παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή.

Ως εκ τούτου ο Μακαριότατος συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές του στην Αρχιεπισκοπή.


Εμφανίσεις: 36290
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]Πηγή

Απάντηση