Έβρος: Επιβεβαιώνεται η εύρεση κινητού στον τόπο του εγκλήματος


Επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία η πληροφορία για την εύρεση κινητού τηλεφώνου δίπλα σε μία από τις σορούς των τριών δολοφονημένων γυναικών, που βρέθηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι μαχαιρωμένες σε αγροτική παραποτάμια περιοχή του Πραγγίου Διδυμοτείχου.

Η συσκευή βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται, με σκοπό την ανίχνευση οποιουδήποτε στοιχείου θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση της τριπλής δολοφονίας.
Όσον αφορά τις έρευνες της Αστυνομίας, συνεχίζονται αμείωτα προς κάθε κατεύθυνση, και εξετάζονται διάφορα σενάρια για τα κίνητρα και τις αιτίες που οδήγησαν στο έγκλημα, οι οποίες είναι πιθανό να αφορούν σε προσωπικές ή θρησκευτικές διαφορές μεταξύ των θυμάτων και του δράστη ή των δραστών, ενώ ισχυρό είναι και το σενάριο των διαφορών μεταξύ των τριών γυναικών και των διακινητών τους, για το οικονομικό αντάλλαγμα της μεταφοράς.
Εν τω μεταξύ, αργά το μεσημέρι αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων και της νεκροτομής στις σορούς των τριών γυναικών, που διενεργούνται από το πρωί στο εργαστήριο ιατροδικαστικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Από τα αποτελέσματα αυτά αναμένεται να δοθούν απαντήσεις, τόσο για τον ακριβή χρόνο που διαπράχθηκε το έγκλημα, όσο και για τις ηλικίες και την καταγωγή των τριών γυναικών αλλά και για το εάν είναι μέλη ίδιας οικογένειας, όπως από την αρχή πιθανολογεί ο ιατροδικαστής Αλεξανδρούπολης, Παύλος Παυλίδης.

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση