Έκρηξη και φωτιά σε ρακοκάζανο αναστάτωσε τη Μεσαρά


Ισχυρή έκρηξη και φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε ρακοκάζανο έξω από το Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού προκάλεσε αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή και μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα. Έξι οχήματα και 13 πυροσβέστες επιχείρησαν για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς, που είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του κτιρίου και τη διακοπή ρεύματος στη γύρω περιοχή.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, μετά από ισχυρή έκρηξη και γρήγορα επεκτάθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ρακοκάζανου – οινοποιείου. Παρά τις προσπάθειες για την κατάσβεσή της, επεκτάθηκε γρήγορα, τύλιξε το κτίριο, αφήνοντας πίσω της σκηνικό ολοκληρωτικής καταστροφής και στάχτη. Μόνο ένας πέτρινος τοίχος απέμεινε να θυμίζει την παρουσία της επιχείρησης, η οποία ήταν κλειστή κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς διενεργούν άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, που βρέθηκαν σήμερα στο σημείο για να πραγματοποιήσουν αυτοψία.

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση