“Εγκληματική ενέργεια το τριπλό φονικό στον Έβρο” (video)


Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει το τριπλό φονικό με θύματα τρείς γυναίκες παράτυπες μετανάστριες σε αγροτική παραποτάμια περιοχή του Πραγγίου Διδυμοτείχου, ο καθηγητής του ΔΠΘ ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης ο οποίος διενέργησε την νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τον πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης και τον κ. Παυλίδη οι τρείς γυναίκες έφεραν βαθύ τραύμα από μαχαίρι που ήταν και το θανατηφόρο, ενώ επιπρόσθετα η γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας έφερε κάποια τραύματα στο σώμα της και κάποια στα χέρια της πράγμα που σημαίνει όπως εξηγεί ο κ. Παυλίδης ότι, αντιστάθηκε προκειμένου να σώσει την ζωή της. Επιπλέον έχει παρθεί και γενετικό υλικό προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ των τριών γυναικών.

«Έχουμε πάρει οποιοδήποτε υλικό χρειάζεται για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ,είτε σε επίπεδο DNA ,είτε σε επίπεδο τοξικολογικό προκειμένου να έχουμε μια πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Παυλίδης τονίζοντας πως «στα 18 χρόνια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο έγκλημα».

Εν τω μεταξύ με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, ενώ επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για την εύρεση κινητού τηλεφώνου δίπλα σε μία από τις σορούς των τριών δολοφονημένων γυναικών, το οποίο και έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση